Att fotografera en massa vackra platser i Stockholm

Jag hittade en massa spännande platser att besöka i Stockholm, en mass smultronställen. Dessa hiittade jag i Metro, du kan läsa om om alla smultronställen i Stockholm här. Men det här är i vilket fall de 5 första av hela sexton stycken som de beskrev.

 

5 smultronställen i Stockholm:

(det här är som det står i länken ovan. Besök sidan för att läsa hela inlägget.

 

1. Skinnarviksberget

Kliv av vid Mariatorget eller Zinkensdamm så behöver du bara promenera en bit. Ta med en picknickkorg och knata upp på berget på Södermalm! Den här utsikten går inte av för hackor och inget skymmer solen. Perfekt för lata eftermiddagar eller mysiga kvällar i solnedgången med vännerna.

 

2. Nacka strand

Hit kan du åka med sjövägen, en fin båttur, och sedan kliva av på bryggan vid marinan. Här finns allt ifrån spa till restaurang med härligt utedäck! Härligt häng utlovas.

 

3. Vinterviken

Hit kan du åka både buss, tvärbana eller tunnelbana. En liten promenadsträcka bort hittar du sedan de vackra omgivningarna vid Vinterviken med kafé, promenadstråk och en fantastiskt fin trädgård! Runt hörnet hittar du dessutom Örnsbergs Klippbad med härliga klippor och bra badmöjligheter.

 

4. Kanaanbadet

Åk tunnelbanan till Blackeberg för att ta dig till Kanaanbadet. Här kan du njuta av härligt strandbad, hopptorn, beachvolley och en mysig uteservering som ligger nära till hands.

 

5. Djurgården

Åk spårvagn, båt eller buss hit och gör precis det som passar dig! Utöver de välbesökta och folktäta sommarattraktionerna (Gröna Lund är stängt i år men Skansen är fortfarande öppet!) finns massa fina platser att se och strosa genom. Rosendals trädgård, Villa Godthem eller Hasselbacken är väl värda besöket för en härlig måltid!

 

Se mer av Stockholm och fotografera?

Stockholm är så vackert. Visst har man en stor fördel om man är en bra fotograf i Stockholm, då kan man åka ut och få inspiration lite när som helst, hur som helst. När man vill är det bara att åka ut, fotografera för att försöka sälja en bild, lägga ut på någon fotosajt och så vidare. Det måste vara jättebra. Vi andra som bara bor i Stockholm kan ju ändå bege oss ut och försöka träna oss.

Här är några bra foton jag hittat på en gratis foto-sajt. Det finns så mycket bra och fint som är gratis. Men man får nog akta sig lite och vara försiktig och bara ta foton från de största bildsajterna. Här är en del av de jag sparade:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *